lørdag 13. juni 2009

Så ble det blogg likevel....


Blogg eller ikke blogg? Det var spørsmålet. Etter anskaffelse av telefon med mulighet for direkte bloggoppdatering, vippet pila i retning av blogg. Så nå satser vi på å oppdatere minst en gang om dagen fra turen.

Idèen om en sykkeltur langs vårt langstrakte land kom i fjor sommer. Og ikke lenge etter idèens unnfangelse var alt bestemt; vi sykler Norge på langs. Nordkapp - Lindesnes.

I påska kjøpte vi oss sykler. Torgeir har siden den gang ligget i hardtrening, mens jeg har valgt å hvile meg i form... Satser på å knekke han i et rykk sør for Bodø. Med litt ekstra oppsparte krefter skal nok det gå bra...

Hva er planen for turen? Vi skal komme i mål, og det med flest mulige opplevelser i bagasjen. Tidspress er et ikke-eksisterende ord og vi legger ruta etter hvert som vi sykler. Og det er jo det som er litt av spenninga med turen.... I tillegg er det mange andre spørsmål som lurer i kulissene.

For eksempel, får vi snøvær? Klarer vi å sykle hele distansen uten å punktere? Holder rumpa hele veien? Hvor langt skjegg får man på fire uker? Får vi fisk i Lofoten? Må jeg vente mye på Torgeir? Fungerer primusen? Kommer vennskapet til å få seg en knekk? Hvilken distanse kan vi lese av på computeren på Lindesnes? Kommer vi i det hele tatt til Lindesnes?

Kanskje får du svaret på noen av disse spørsmålene om du følger med på bloggen. Her vil det bli daglige oppdateringer!