onsdag 8. juli 2009

Har A blitt B?


Her høne ligger Nygård og sover. Klokka er snart halv ti og unge Singelstad må snart ty til vekking. Hva har skjedd? Har mårrafuglen fått B-syndromet? Satser på en kjapp frokost på coop før vi setter kursen mot Søndeled. Aner ikke hvor langt vi kommer, men det hadde vært fantastisk å nå fram i dag!

6 kommentarer:

  1. Og høne skulle selvsagt være inne. Røpet kanskje min egen trøtthet der, men jeg velger å skylle på telefonen...

    SvarSlett
  2. Ja, no er det ikkje langt igjen. Det er heilt fantastisk! Håper de har like fint ver som vi har hatt dei siste vekene! Vi gjekk pilegrimsturen over Alteret i går i fint turver, ikkje for sterk sol. Det var 49 pilegrimer som gjekk.Ha ein fin dag i dag også!
    Morfar.

    SvarSlett
  3. Herlig at dere setter Søndeled på kartet ved å publisere stedet på bloggen! Jeg er beæret! :)

    -Even-

    SvarSlett
  4. Kjører sørover i ettermiddag, så kanskje vi tuter forbi dere!! :) Blir dere noe i Lyngdal eller? Vi kommer til Lyngdal på søndag, så da hadde det jo vært trivelig med et treff! :)
    Evt så er vi en hel gjeng i Rørdalsvik ved Arendal fram til søndag, så da er dere hjertelig velkommen innom der hvis dere har tid og lyst! :)
    God tur videre!!

    -Marianne-

    SvarSlett
  5. Eg anar og at B har vorte A!!
    Det er ei utvikling eg likar.
    mamma

    SvarSlett
  6. Hva er det du skal skylle på telefonen....vann?? Tror ikke det hjelper noe på stavingen??

    Hvis dere er i Søndeled idag så er dere vel kanskje på Lindesnes på torsdag!? Satser på å se snurten til dere i Lyngdal eller omegn før dere reiser hjem!!

    SvarSlett